Změny v evropském Bafangu

Jeden z největších výrobců elektropohonů na světě, čínský Bafang, mění své evropské vedení. Dosavadní generální ředitel společnosti Bafang Europe Jack Brandsen se rozhodl vykročit jiným směrem a odstupuje po šesti letech ve funkci šéfa evropského zastoupení.

Během působení Brandsena v pozici generálního manažera Bafang Europe získala firma mnoho nových evropských zákazníků a také podporovatelů mezi zeměmi, jež investice Bafangu na svém území umožnily a podpořily. Bývalý generální manažer se zasloužil o velký rozmach Bafangu v Evropě, dobré jméno značky a také naučil čínskou centrálu lépe chápat evropský přístup k obchodu a jinou mentalitu. Do budoucna má firma v plánu vytvoření servisního centra a celého zázemí pro Evropu, pravděpodobně v některém ze stávajících států, kde má výrobu, tedy v Německu, Polsku či Nizozemí.

Společnost Bafang ocenila přínos Brandsena pro firmu a přeje mu tak jenom to nejlepší do dalších let. Jeho působení ve firmě končí s posledním březnem a od dubna převezme manažerskou pozici jeho nástupce Gary Xu z Číny. Na něj bude zpočátku dohlížet Joe Jiang, ředitel prodeje a marketingu centrály Bafangu. Dá se tak předpokládat další expanze asijského velikána na evropský trh, ovšem nebude to mít lehké, neboť konkurence je silná. A místo mezi prémiovými pohony, zejména vedle dominantního výrobce Bosch, ale i vedle Brose, Shimana či Yamahy na nejdražších elektrokolech, kde by jednou rád byl, Bafangu zatím nepatří.

Text: Petr Chaloupka, Ondřej Vysypal, foto: Bafang

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one