Život s elektrokoly naplno!

Jak co nejsnadněji a nejbezpečněji přepravit autem dvě nebo tři elektrokola? No přece na nosiči Thule Epos.

Cyklistika se neustále vyvíjí a švédská společnost Thule s radostí vychází vstříc současným i budoucím potřebám milovníků tohoto sportu. Odpovědí na nároky čím dál pestřejšího světa cyklistiky je nový nosič kol na tažné zařízení Thule Epos. Je vhodný pro všechny typy kol a inovativní systém jejich uchycení umožňuje snazší přepravu než kdy dřív.

Převeze jakékoli kolo

Ať už se jedná o elektrokola, horská kola nebo třeba gravel biky, Thule Epos zvládne přepravit skutečně cokoli. Stěžejní inovací, která dělá z Thule Epos opravdu výjimečný produkt ve své kategorii, jsou ramena pro uchycení kol. Na sobě nezávislá teleskopická ramena jsou vybavena otočnou hlavou s ocelí vyztuženými popruhy a umožňují tak uchycení kola za rám v jakémkoli místě, případně za zadní kolo. K dostání jsou verze nosičů pro dvě nebo tři kola, maximální nosnost je 60 kg a hmotnost jednoho kola může být až 30 kg. Poradí si s koly s rozvorem až 1350 mm a roztečí 250 mm.

Ještě snadnější přeprava kol

Při vzniku Thule Epos byly využity zkušenosti z více než půl století dlouhého vývoje celé řady cyklistických nosičů. Thule Epos si uchoval osvědčené vlastnosti předchozích cyklonosičů, jako je možnost odklopit nosič s naloženými koly pro pohodlný přístup do kufru auta nebo možnost jej složit do do kompaktní velikosti pro snadnou přepravu, přenášení a skladování. Množství inovací, které z něj dělají nejvíce patentově chráněný nosič kol, pak umožňují ještě snadnější přepravu bicyklů. Naložení a vyložení kol je otázkou okamžiku a odpadá nutnost plánovat pořadí, v jakém bude vykládka probíhat. Prázdný Thule Epos navíc umožňuje přístup do kufru auta bez nutnosti nosič odklopit.

Příslušenství, které stojí za pozornost

Doplňkový servisní držák Thule Epos Bike Repair Holder umožňuje snadné zajištění kola a jeho seřízení nebo opravu přímo na cestách. Může zůstat namontovaný na nosiči a být tak kdykoli po ruce pro každou situaci. Zabraňuje otáčení ramene nosiče a má speciálně navrženou magnetickou plochu, na kterou je možné snadno umístit nářadí a díly z kola.

Pro pohodlné nakládání a vykládání těžších elektrokol je k dispozici nakládací rampa Thule Epos Foldable Loading Ramp, kterou lze po použití složit do kompaktních rozměrů a uložit přímo do prostoru na nosiči. Lepší zabezpečení a ochranu proti krádeži zajistí Thule High Grade Lock, zámek na kola, který vznikl ve spolupráci se společností ABUS®, lídrem v oblasti řešení zámků pro jízdní kola. Nezáleží na počtu najetých kilometrů, na vašem cíli ani na tom, jak spletitá bude cesta, kterou jste si zvolili – s Thule si můžete váš cyklistický život vychutnávat vždy naplno.

Více informací o nosiči najdete na www.thule.com.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one