Nová nábojová převodovka Bafang

Nábojová převodovka Bafang zajistí hladkou jízdu, vysokou životnost řadicího systému a skvělý zážitek za řídítky elektrokola.

Výrobce motorů a veškeré infrastruktury pro pohon elektrokol, čínská firma Bafang, představil novinku. Je jí automatická nábojová převodovka s variátorem neboli proměnným převodem spadající pod novou řadu produktů Bafang GVT.

Nová technologická platforma Gear Variable Transmission (GVT) zahrnuje kromě dříve představených nábojů i vrcholný model G500A, pětistupňovou nábojovou převodovku pro výkonné elektrické fatbiky nebo snowbiky a obecně modely s masivními výplety a vyšší hmotností. Premiéru si tento systém odbyl na veletrhu China Cycle Show 2024.

VÝVOJ A TESTY

Za novou řadou Bafang GVT stojí roky výzkumu, vývoje a zátěžových testů různých prototypů. Cílem je nabídnout jezdcům na elektrokolech s tímto systémem kvalitní a příjemný jízdní zážitek a plynulou změnu převodu dle frekvence šlapání, tak aby byl jezdec spojen se svým kolem v jedno a jízda byla zcela intuitivní a přirozená. Nábojová převodovka Bafang GVT je vhodná k osazení buď s řetězovým rozvodem, anebo s čistým a jednoduchým řemenem. Technologie GVT eliminuje údržbu a opotřebení běžného řadicího systému, a naopak nabízí vysokou účinnost, přesnou funkci a dlouhou životnost.

Nejnovější přírůstek v rodině Bafang GVT je model náboje G500A, který je schopen pracovat i ve spojení se silnými motory a řadit pod krouťákem o síle až 200 Nm. Oproti třírychlostnímu převodovému náboji Bafang G300A pro městská a cestovní elektrokola nabízí novinka G500A až 5 možností převodů a účinně zvládá také přenos síly a jízdu v náročném terénu, jako je sníh a písek.

VYSOKÝ STANDARD

Zavedením technologické platformy GVT se společnost Bafang snaží dosáhnout vyšší úrovně spolehlivosti a životnosti pohonných systémů. Počítá také s uvedením dalších průkopnických řešení a nových produktů. Naplňuje tím svůj závazek splňovat vyšší technologické standardy a současně přispívat k dobrým uživatelským zkušenostem s elektrokoly.


Bafang je jedním z předních výrobců komponentů pro e-mobilitu a systémů e-drive, vyvíjí komponenty a kompletní systémy pro elektrokola od roku 2003. Společnost je kótována na šanghajské burze cenných papírů. Zaměřuje se na všechny globální trendy e-mobility budoucnosti: ať už jde o individuální e-kola, e-koloběžky nebo o systémy veřejného sdílení kol. Bafang zaměstnává více než 1000 lidí ve 12 mezinárodních pobočkách po celém světě. Ústředí, vývojové a výrobní závody se nacházejí ve městě Suzhou v bezprostřední blízkosti Šanghaje. Společnost Bafang má prodejní a servisní střediska v Nizozemsku, USA, Německu, Dánsku, Francii, Itálii a Číně. Nově otevřený závod v Polsku se zaměřuje na výrobu středových motorů pro evropské trhy.

Webové stránky: www.bafang-e.com.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one