Multiklíč Nexelo – všechno pěkně v jednom

Doplňky Nexelo jsou dobře známy funkčními věcmi za přijatelné ceny, které ocení majitelé klasických kol i elektrokol bez ohledu na konkrétní typ stroje anebo frekvenci ježdění. Nechybí ani multiklíče, bez kterých se na vyjížďce neobejdeme.

MALÉ NÁŘADÍ

Zajímavou variantou může být všestranný dvanáctifunkční multiklíč s nýtovačem řetězu. Že přetržení řetězu zejména během terénní vyjížďky a řádění na trailech hrozí, o tom netřeba diskutovat. Nářadíčko Nexelo je opravdu malé a dobře padne do ruky. Jednotlivé bity jsou dostatečně dlouhé, abychom se s nimi dostali na méně přístupná místa. Tělo nástroje je vyrobeno z hliníkové slitiny pro co nejnižší hmotnost. Je zde sada imbusů 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 a 8 mm, pak oba typy šroubováků, Torx25 na kotouče, centrklíč 3,45/2,23 a zmíněný nýtovač řetězu. To by mělo stačit na většinu nouzových oprav v terénu. S nástroji tohoto multiklíče se pracuje efektivně a nezaznamenali jsme jediný problém. Složené nářadí je lehké a nezabírá příliš místa. Vejde se do ledvinky, batohu a případně do jakékoli rámové nebo řídítkové brašničky.

Cena: 349 Kč, více informací u distributora www.cyklosvec.cz.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one