Kráska na Stromeru

Až se u nás najde odvážný distributor prémiové švýcarské značky Stromer, určitě bude na tiskové konferenci vystaven top model ST2 S. A na premiéru by mohla být pozvána i americká modelka a herečka Jodi Lyn O´Keefe, protože ta kolo právě testuje do dalšího vydání našeho časopisu!

A teď vážně: Vlajkovou lodí švýcarské značky Stromer se počínaje letošní sezonou stává model s tajemným označením ST2 S. Oku lahodící elektrokolo, vyvedené v matně šedé anodizaci přesně dle poslední módy, nadchne nejen kvalitou svého zpracování, ale také pozorností, kterou výrobce věnoval i těm nejmenším detailům. Srdcem celého kola je odlehčený a přitom výrazně tužší rám, díky kterému je novinka o nezanedbatelného půl kilogramu lehčí než standardní model ST2.

Jakmile přijde řeč na prodejní cenu, která u tohoto konkrétního kusu daleko přesahuje 200 tisíc korun, drtivá většina věci neznalých zájemců padá pod stůl anebo zůstává stát s vytřeštěnýma očima a otevřenou pusou. Cílovou skupinou tohoto kola jsou lidé, kteří dokážou ocenit skvěle navržený výrobek a neváhají vynaložit velké finanční částky, aby jeden takový mohli sami vlastnit. Stačí se zadívat na ladné křivky rámu, na špičkové komponenty nejvyšších řad nebo na takový detail, jakým jsou zapuštěné osy zapletených kol. V tom okamžiku vám dojde, že přímo před vámi stojí něco opravdu mimořádného.

Právě tento Stromer si vyzkoušela také Jodi Lyn O’Keefe. Tuto americkou modelku i filmovou a televizní herečku, která je mimochodem z jedné pětiny Češkou, můžete znát ze seriálů Zákon a pořádekMyšlenky zločinceÚtěk z vězení či Ztraceni. Proslavila se také hostováním v oblíbených sitkomech Dva a půl chlapa a Teorie velkého třesku. Jodi si s takto výkonným elektrokolem porozuměla více než dobře, za což jí patří náš neskonalý obdiv.

Chcete vědět víc? Vyčkejte do poloviny února na Electric Bike Action 1/2017 na kompletní test tohoto elektrokola. Předplatné si můžete okamžitě zajistit zde.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.
LASOUL

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one