Frankfurt je v červnu hlavním městem cykloprůmyslu

Od 21. do 25. června otevírá brány Eurobike, největší světový veletrh v oboru kol a elektrokol.

Největší výstavní akce v cyklistickém odvětví a nejvýznamnější událost v oboru, mezinárodní veletrh Eurobike, je nachystán se vší parádou od 21. do 25. června na výstaviště v německém Frankfurtu nad Mohanem. Už 31. ročník akce se ve Frankfurtu koná podruhé, neboť loni zde byla premiéra po předchozích letech ve Friedrichshafenu. Zejména elektrokola, ale také klasická kola, doplňky a příslušenství, trendy, inovace, cargo elektrokola, městská mobilita, udržitelnost a ohleduplnost k životnímu prostředí – to vše jsou témata rezonující veletrhem. Vybrány byly předem nejlepší inovativní produkty, nachystán je i bohatý doprovodný program, obří testovací demo zóna, nabíjení elektrokol návštěvníků (zajištěné čeakým dodavatelem Powerbox.one), dále oblíbené Eurobike Awards anebo různé konference.

Obří výstaviště dimenzované na velké průmyslové a automobilové veletrhy nabízí akci odpovídající a konečně zcela dostatečné zázemí s parkovací kapacitou a snadnou dostupností. Ve srovnání s loňskem to je opět více výstavní plochy, větší počet vystavovatelů a ještě více zajímavých a podnětných expozic, konferencí a mezioborových setkání. Ačkoli prostor zde dostávají ve velkém německé cyklistické značky, startupy a různé progresivní společnosti, odehrává se tu i to hlavní a klíčové, co hýbe celým světovým trhem, protože většina lídrů trhu nechybí.

Na 150 000 metrech čtverečních výstavní plochy se představí 1900 výrobců, dovozců, distributorů anebo startupů a garážovek. Stánky s exponáty zaplní jak velké haly, tak venkovní prostor mezi nimi, kde se dá v klidu chodit, prohlížet exponáty, zkoušet anebo si dát občerstvení. Věříme, že si tuto událost nenecháte ujít. Více informací na www.eurobike.com.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one