Do Švýcarska s Hansem!

Legendární jezdec Hans Rey tváří švýcarského ráje všech bikerů i e-bikerů.

Turistická oblast Disentis Sedrun ve Švýcarsku s oznámila partnerství s novým ambasadorem, a sice legendou horských kol Hansem Reyem. Tento celoživotní biker, freerider a dobrodruh bude tváří a vyslancem známého střediska, které znají příznivci zimní i letní turistiky z celého světa. Hans „No Way“ Rey pochází ze Švýcarska, ale žije v Kalifornii. Dokonce občas nějaký svůj příspěvek dodá i na stránky našeho časopisu a patří ke spolupracovníkům redakce – jako třeba ve vydání 1/2023! Za svoji kariéru získal mnohá prvenství a inspiroval celé generace bikerů. Podnikl výpravy do více než 70 zemí, kde mapuje možnosti pro bikování a také realizuje svůj charitativní projekt https://wheels4life.org/.

PROPAGACE A ROZVOJ

Hans bude nově propagovat region Disentis – Sedrun jako luxusní a atraktivní MTB i E-MTB destinaci. Znamená to účast na akcích, mapování trailů a otevírání nových úseků, práci na medializaci, PR a filmových projektech. Také bude konzultantem pro zlepšení a rozšíření zdejší e-bikové infrastruktury. „Jsem velmi nadšený, že po předchozí spolupráci s mnoha cyklistickými středisky a regiony po celém světě budu konečně reprezentovat švýcarskou destinaci. Nemohu se dočkat, až prozkoumám všechny traily, hory a další zajímavosti, které tato oblast nabízí,“ říká k tomu Hans.

CHYSTÁ SE PŘEJEZD HOR

Lyžařská střediska Disentis a Sedrun se nacházejí v kantonu Graubünden, který je obklopen průsmyky Oberalb, Gotthard a Lukmanier a pramení zde řeka Rýn. Již nyní se tu pyšní sítí skvělých trailů a rozvinutými službami pro bikery i e-bikery. V současné době se připravuje nová vzrušující vícedenní cyklotrasa a přejezd hor a také několik nových stezek. Hans bude skvělým pomocníkem a doplňkem ambasadorského týmu, v němž už je také bývalý špičkový XC jezdec Ralph Näf a jeho závodní tým RN World Cup Racing Team.

Více info na: https://www.disentis-sedrun.ch/en anebo na Instagramu: @rheinquelleregion @skiarena anebo Facebooku: @DisentisSedrun

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one