Do sezony s Pealockem!

S přicházející cyklistickou sezonou je jedním z velkých témat kvalitní zabezpečení kol a elektrokol. Není se čemu divit, pořizovací cena tohoto vybavení se často vyšplhá i na nižší stovky tisíc korun. Pochopitelně také láká zloděje, kteří jsou stále vynalézavější. Čím dál častější jsou i krádeže ze zdánlivě bezpečných míst, jako jsou stojany u zahrádek kaváren a restaurací. Jen za předminulý rok se škody z krádeží vyšplhaly na 140 milionů korun, přičemž průměrná škoda z krádeží kol a elektrokol loni vzrostla na bezmála 30 tisíc korun.

CHYTRÝ ZÁMEK

Pokud hledáte spolehlivý zámek na cyklovýlety, pak by pro vás mohl být ten od české společnosti Pealock ideálním řešením. S chytrým elektronickým zámkem se nemusíte bát své kolo nechat bez dozoru a třeba si vychutnat oběd v restauraci, užít si vyhlídku z rozhledny anebo návštěvu zámku. S Pealockem máte zkrátka o starost méně. Zámek disponuje integrovaným alarmem, pohybovým senzorem a druhá verze zámku také GPS modulem. Prostřednictvím technologie Bluetooth a mobilních dat jste o jakékoliv nežádoucí manipulaci s kolem ihned informováni na mobilní telefon, se kterým je zámek propojený jednoduchou aplikací. V té můžete mimo jiné také sledovat GPS polohu vašeho vybavení. Pealock můžete ovládat hned dvěma způsoby – buď skrze mobilní aplikaci, nebo jedním z nabízených NFC příslušenství.

SVÉ KOLO SI MŮŽETE TAKÉ POJISTIT

Pokud chcete mít na svých cestách absolutní klid, můžete si své kolo skrze tento zámek také pojistit. Na podzim minulého roku Pealock spojil síly s Českou podnikatelskou pojišťovnou a pro všechny majitele druhé generace chytrého zámku Pealock nabízí pojištění sportovního vybavení, které sjednáte jednoduše, na pár kliknutí přímo v mobilní aplikaci. Pojištění je možné sjednat už od jednoho dne, je tedy vhodné jak na jednodenní výlet, tak i na celoroční pojistku. Pojištění se vztahuje na krádež v jakoukoliv hodinu kdekoliv mimo domov. Limit plnění je od 5 000 Kč až 500 000 Kč. Např. roční pojištění jízdního kola v hodnotě 50 tisíc Kč vás vyjde na 1 200 Kč. Konkrétní cenu za pojištění vašeho kola si pak můžete jednoduše spočítat na webu pealock.cz.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one