Bosch vs. Yamaha

K porovnání přímých konkurentů, elektromotorů Bosch CX a Yamaha PW Series, jsme zvolili takřka identické devětadvacetipalcové hardtaily z nabídky německé značky Haibike.

Postavili jsme prosti sobě motory dvou značek, abychom na podobných sériových horských elektrokolech zjistili jejich odlišnosti, specifické vlastnosti a také určili vítěze. Nebylo to jednoduché! Mimo jiné jsme zkoumali i to, co v grafech a technických popisech nenajdete – totiž co z těchto pohonných jednotek dělá dominantní hráče na trhu a proč dokáží na tvářích uživatelů vždy vykouzlit úsměv!

Celý srovnávací test najdete ve druhém čísle Electric Bike Action, které vyjde ve druhé polovině května. Zajistěte si svůj časopis včas – koupíte ho buď v trafice, anebo si jej můžete předplatit: https://www.electricbikeaction.cz/predplatne

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.
LASOUL

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one