Aby to pérovalo!

Vyzkoušeli jsme novinku – Cyklostar Suspension Lube.

Značka Cyklostar Original je součástí firmy Everstar s.r.o. Šumperk a její sortiment a přesah do rekreační, hobby i profesionální cyklistiky zná každý fanda kol a elektrokol. Modelová řada Cyklostar Original se rozšiřuje a už v ní nebudou pouze špičkové čisticí přípravky, nově se portfolio rozroste také o mazadla a další péči.

Máme to štěstí, že mnoho vyvíjených přípravků můžeme otestovat v předstihu. Jako například tento silikonový olej Cyklostar Suspension Lube určený k promazání a konzervaci hladkého povrchu nohou odpružení vidlice anebo pístnice tlumiče, eventuálně teleskopické sedlovky. Pochopitelně je jasné, že odpružení nejde zvenku nijak „namazat“, neboť automatické mazání pružicích elementů je skryto pod kroužky a těsněním v nohou vidlice nebo těle tlumiče. Ovšem práci pružicích jednotek můžeme kvalitním olejem podpořit, revitalizovat, vylepšit povrch a snížit jeho tření mezi kluzáky a těsněním. Pokud takto ošetříme (a budeme pravidelně ošetřovat) nohy vidlice, tak kromě hladšího chodu povrch také dobře zakonzervujeme a snížíme tím usazování nečistot a zasychání bláta.

VERDIKT

Přípravek nanášíme ze spreje stříkáním na čistý povrch nohou vidlice anebo na pístnici tlumiče nebo sedlovky. Hadrem si pomůžeme a odcloníme nechtěné postříkání dalších částí elektrokola, zejména pokud manipulujeme v blízkosti brzdových kotoučů. Potom několikrát propružíme, setřeme přebytečný olej a kapičky na místech, kam nepatří, a je hotovo. V trailcentrech a bikeparcích se na toto téma vedou plamenné diskuze, ale jsme toho názoru, že takovéto ošetření pružicích jednotek má za následek hladký chod a zvýšení citlivosti na malé nerovnosti. Najednou to všechno funguje lépe. Vydržte do léta, protože Cyklostar Suspension Lube by měl být k dostání od poloviny roku, a to v 300mililitrovém spreji za 250 korun. Více informací o stávající nabídce i novinkách najdete postupně na www.cyklostar.cz.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one