MyBox pro firmy i domácnosti

České nabíjecí stanice MyBox jsou spolehlivým řešením pro firmy i domácnosti.

Odolná konstrukce, důraz na design a nejmodernější technologie. Na těchto pilířích stojí české nabíjecí stanice MyBox, které na první pohled vystupují z řady vytříbeným designem a kvalitním zpracováním. Díky rozsáhlému produktovému portfoliu vyhoví požadavkům všech, kteří potřebují zajistit plnohodnotné zázemí pro dobíjení elektromobilů. Fleety, firemní areály, veřejné prostory, domácnosti – své místo si najdou kdekoliv.

Dobíjení pro vozové parky

Potřebujete vytvořit zázemí pro dobíjení celé firemní flotily elektromobilů? Vhodným řešením jsou stacionární stanice MyBox Park či MyBox Post a také wallboxy MyBox Profi. Přinášejí pokročilé funkce, které zásadně zjednoduší váš fleet management.

Dobíjení pro firmy

Zpřístupněte dobíjení elektromobilů zaměstnancům, zákazníkům nebo veřejným uživatelům. Pro vytvoření několika dobíjecích bodů ve firemních areálech jsou vhodné wallboxy MyBox Plus a MyBox Profi. Varianta Profi podporuje nabíjení dvou vozidel současně, navíc je vybavena certifikovaným elektroměrem. Díky tomu je stanice připravena na monetizaci a zpřístupnění široké veřejnosti.

Dobíjení pro domácnosti

Cenově dostupný wallbox MyBox Home je navržený pro spolehlivé domácí nabíjení. Ani v tomto případě nechybí možnost řízení přes cloud, propojení s domácí FVE či instalace modulu DLM. Alternativou pro náročnější uživatele je stanice MyBox Plus či jiný z vyšších modelů.

Dobíjení elektrokol

V portfoliu firmy nechybí ani specifický typ stanice MyBox eBike, který je přímo určený pro dobíjení téměř všech typů elektrokol. Velký význam má zejména pro restaurace, penziony, hotely, veřejné prostory či bytové domy, kde je po nabíjení e-biků zvýšená poptávka.

Výsledek 24 let zkušeností v elektroprůmyslu

Za výrobou českých nabíjecích stanic MyBox stojí společnost ELEXIM, a.s., která se ve světě elektroprůmyslu pohybuje už od roku 1999. Při vývoji uplatnila své sedmileté zkušenosti z divize eMobility, v rámci které realizovala stovky AC i DC nabíjecích stanic pro zákazníky jako E.ON, ŠKODA AUTO nebo ČEZ.

Na trh vstoupila s vlastními stanicemi a razí inovativní přístup. Společnost se také aktivně věnuje osvětě v oblasti e-mobility a e-motorsportu. Technologie dodává například pro Rallye Český Krumlov, která je pod patronátem FIA. Nejnovější technologie prezentovala na eSalonu v Praze, kde nebude chybět ani v tomto roce. Podrobné informace o českých nabíjecích stanicích najdete na webu www.mybox.eco.

 

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one